Ajakápolás

 2014.05.06. 17:41

Mai posztunkban az ajakápolás fontosságáról írunk Nektek.

A test többi részéhez hasonlóan az ajkunkon is öregszik a bőr és mivel itt még vékonyabb bőrréteg található, ezért nagyon fontos, hogy ezt a területet is megfelelően ápoljuk, főleg a téli hideg és a nyári erős napsugárzás ellen.

Fontos, hogy mindig számotokra megfelelő terméket válasszatok ki, mely:

  • megakadályozza és megelőzi az ajkak érdességét, repedezettségét
  • megszünteti a meglevő gyulladásokat irritáló ingereket
  • kiegyenlíti a nedvesség hiányt, pótolja a nedvességet
  • megvédi az ajkakat a káros ultraibolya sugaraktól, különösen az UV B sugaraktól.

A következőkben felsorolunk pár terméket, melyek ideálisak lehetnek Számotokra:

1. LABELLO: ezt a terméket biztos mindannyian ismeritek. A Labello próbált minél több terméket kialakítani, hogy mindenki megtalálhassa a számára tökéletes ajakápolót.

Személyes kedvencünk a Hydro Care, mely tiszta víz és aloe vera tartalmának köszönhetően a legszárazabb ajkakat is ismét puhává varázsolja. A Hydro Care nem ragadó formulával rendelkezik, mely gyorsan beszívódik a bőrbe és azonnal elkezdi táplálni ajkunkat. Színtelen formulájának köszönhetően használhatják ezt a terméket azok is, akik nem szeretik a csillogó hatásokat.

Nyárra a Sun Protect-et ajánljuk Nektek. Ez ugyanis 30-as napvédő faktorral és vízálló formulával rendelkezik, tehát tökéletes párosítás a nyári forróságban még a vízparton is. A hidratáló formula nyugtató hatású napraforgó-kivonatot és antioxidáns E-vitamint tartalmaz, mely szembeszáll az UV sugárzás okozta károsodással és az öregedéssel.

A Labello nem feledkezett meg a férfiakról sem, kialakították ugyanis a For Men Active Care nevezetű terméküket is. Természetesen ez az ajakápoló színtelen hatású, komlókivonattal gazdagított formulája megfelelő hidratálást biztosít. Kiváló termék azoknak a férfiaknak,akik gondoskodni szeretnének bőrükről, de ezt nem szeretnék nyilvánosságra hozni.

Rossmann üzletekben most 2 Labello vásárlása esetén mindössze  csak 450 forintot kell fizetnetek!

2. BEBE: ez a márka is kialakított rengeteg ajakápolót, a színtelen formulától kezdve, a csillogós hatásúakon át, egészen a színesebb termékekig.

A Bebe Zartrose termék gyengéd ápolást ad a bőrnek, hidrataláló formulájának köszönhetően a bőr mélyebb rétegeibe is kifejti hatását. Sok nő kedvence lehet ez a termék, hiszen enyhén rózsaszínné varázsolja ajkunkat.

 

 Bebe termékeket Dm és Rossmann üzletekben fajtáktól függően 450-600 forint között vásárolhattok!

3. Saját készítésű ajakápoló: ahogy azt már Tőlünk megszokhattátok, most is készültünk Nektek egy otthon könnyen elkészíthető recepttel. Mivel a csokoládé biztosan nem csak a mi kedvenceink közé tartozik, ezért most egy csokoládé ízű ajakápoló elkészítésének fortélyait mutatjuk meg Nektek. ;)

Amire szükségetek lesz:

  • 90 gramm kozmetikai reszelt méhviasz
  • 1 teáskanálnyi kakaópor
  • 125 ml olivaolaj

Elkészítés:

Először is a már megreszelt méhviaszt fel kell olvasztani gőz felett, majd kevergetés mellett hozzáadni az olivaolajat. Forrás után vegyük le a tűzhelyről és hagyjuk kihűlni.Végezetül adjuk hozzá a kakaóport és kevergessük addig, míg a csomómentes állapotot el nem érjük. Egy kis műanyag zárható tálkába öntsük ki, és hagyjuk 2 napig állni. Ezután már bátran használhatjuk finom kakaós ajakápolónkat. :)

 Reméljük mindenki megtalálja a Számára ideális ajakápolót és ezentúl nem fogjátok elhanyagolni ezt a bőrfelületet sem. Kíváncsian várjuk tapasztalataitokat az adott termékekkel kapcsolatban. :)

 

Címkék: bebe labello ajakápoló ajakápolás férfi szépségápolás női szépségápolás házi ajakápoló

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegpraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr156127322

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kangoo169 2014.05.11. 16:32:06

de jó, az utolsót lehet én is megcsinálom, saját ajakápoló :)
süti beállítások módosítása