Kedves Látogatóink!

Biztos mindenkivel megesett már, hogy voltak rosszabb napjaitok az életben és amikor a szépségápolásra került sor, akkor elkövettetek egy-két apróbb hibát. A külsőnk sok mindent elárul lelki és tesi állapotunkról, ezért érdemes elegendő időt szánnunk arra, hogy minden esetben ápoltan és üdén jelenjünk meg környezetünkben.

Mostani cikkünkben leírjuk az 5 leggyakoribb bakit, amit egy férfi hajlamos elkövetni.

A fiúk esetében egy rosszabb reggel az elfeküdt haj és kócos szemöldök kombinációban nyilvánul meg, amit pár perc alatt rendbe is tudnak hozni a fürdőben. Azonban akadnak olyan esetek is, amikor nem elég egy gyors látogatás a fürdőszobában. Nos lássuk a továbbiakban az 5 legfőbb vétket:

1., : Túl sok hajzselé

       A férfiak körében nagyon népszerű lett a zselé használata, azonban  Srácok mindig ügyeljetek arra, hogy ne essetek túlzásokba, hiszen annál, hogy nem használtok semmit se a hajatokra, csak egy rosszabb van, ha túl sok zselét kentek fel. Ennek hatására ugyanis a hajatok keménnyé válik és még egy építkezésen használt sisak előírásainak is megfelel.  Ma már léteznek tartós hajlakkok is, amivel szinte ugyanolyan hatásos frizurát érhettek el, mint a zselével, ezért Mi ezeket a termékeket is a figyelmetekbe ajánlanánk. 

 

2., : Hatalmas fül- és orrszőrzet

       A fül- és orrszőrzet szervezetünk egészséges működésében fontos szerepet játszik, azonban ez mégsem lehet mentség arra, hogy hatalmas szőrzetet növesszetek ezeken a területeken. Nem szükséges kozmetikus segítségét kérnetek a probléma megszüntetéséhez, egy kisolló és egy tükör használatával könnyen megszabadulhattok a nem kívánt szőrzettől.

 

3., : Összenőtt szemöldök:

       A félreértések elkerülése végett egyből szögezzük le: nem azt mondjuk, hogy a férfiaknál kötelező a szemöldök szedése, mindössze fontos, hogy ápolt külsőt sugározzatok, ezért ha valaki már összenőtt szemöldökkel rendelkezik, akkor érdemes használni egy szemöldökcsipeszt vagy kozmetikushoz fordulni. Végül is ki szeretne egy ősemberhez hasonlítani? :P

 

4., : Túl sok parfüm:

       Néha a kevesebb több! tartja a mondás. Ezzel Mi is egyet értünk. Fiúk ugye Ti sem szeretitek, ha egy lány csak úgy úszik a parfümáradatban? Nos ezzel mi is így vagyunk, nem túl okos döntés például egy randi előtt a fél üveg kölnit magatokra önteni. Higgyetek tehát el Nekünk: a kevesebb néha több! :)

 

5., : Különböző krémek mellőzése:

       A legtöbben képesek vagytok elhanyagolni a bőrötöket, hiszen úgy vagytok vele, hogy a testápolókat és hidratáló krémeket a nőknek találták fel. Azonban sokszor hatásos lenne Nektek is kipróbálnotok ezeket a termékeket,mert a női bőrhöz hasonlóan, a férfiaké is képes kiszáradni és kirepedezni. Ha nem is minden nap, de hetente legalább egyszer próbáljatok ki egy testápolót, amely nyugtatja a bőrt és védelmet is nyújt az időjárás szeszélyes viselkedései ellen.

 

Reméljük sikerült ma is hasznos tanácsokat adnunk Nektek és a jövőben már nem fogjátok elkövetni ezeket a bakikat! :)

Üdv: Juci és Petra

Címkék: baki problémák férfi szépségápolás gyakori hibák

A bejegyzés trackback címe:

https://szepsegpraktikak.blog.hu/api/trackback/id/tr386040696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása